Velkommen til informasjon!

Heisann! jeg heter Frederik Zimmer Wold, 20 år og du finner meg i Oslo.

For tiden klatrer meg oppover mot en bachelor i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania, og jobber samtidig som digital markedsfører for Skar Digital. 

Dette her er da en liten presentasjon av meg og hva jeg har gjort.

 

Dette er eksamensoppgaven for innholdsutvikling. Her var oppgaven å markedsføre degselv som digital markedsfører til en selv valgt persona. Personaen er en med høy stilling i et reklamebyrå, derfor det stereotypiske trailer-temaet.

Digital markedsfører

jeg har fått meg jobb som digital markedsfører for Skar Digital. Her arbeider jeg mest med å optimalisere og lage søk annonser i google for en rekke kunder. Etterhvert som jeg blir varmere i trøya så får jeg muligheten til å lage både nettsider og display annonser for kunder. Dette er jo bare startfasen på en forhåpentligvis lang karriere så jeg fokuserer på å lære

Digital markedsføring

Nå har jeg snart gått 2/6 semester på bachelor i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania. bare ett år inn har vi fått utforske og lære utrolig mye spennende. Vi har laget og kodet nettsider (denne er et eksempel), laget markeds- og kommunikasjons plan, laget video for å markedsføre oss selv og lært mye om hvordan å lese og nå mennesker. 

Oppvekst

Jeg er en Oslo gutt born and raised, og har levd godt i tigerstaden. Oppveksten min startet på Mortensrud men mye av den tidligere ungdomstiden tiden min ble brukt på å bli sugd inn i et sosse hierarki på Nordstrand. Dette vokste jeg heldigvis ut av. 

I familien min er ingen like, sånn personlighetsmessig. selvom vi alltid har holdt sammen som familie har vi alle hatt forskjellige oppvekster, og det er mye på grunn av miljø.

Gjennom både tilfeldigheter og egne valg så har jeg vært omringet av utrolig mange forskjellige og interresante mennesker. Dette har hatt mye å si på hvem jeg er den dag i dag, og noe jeg har lært mye av.

Interesser og hobby

Nylig så har interessen min for kreativ skriving blomstret. Det er her denne bloggen kommer inn, for den skal fungere som en plattform hvor jeg kan øve meg på akkurat dette. 

Jeg gikk på musikklinjen på videregående, noe som skapte en hobby i sang. Jeg har gjennom skolen sunget litt her og der, men det morsomste var helt klart å synge bass i en barbershop quartet. Låtskriving er også noe jeg liker å drive med, da spesifikt innenfor rap og hip hop sjangeren. 

Jeg er også veldig glad i skjegget mitt

frederik@skardigital.no

+4741212536